FORSIDE

v/adfærdsspecialist
& træningsinstruktør
Annette Høyer Bendtsen

Træffes på hverdage
mellem kl. 8.00-16.00

Tlf.: 75 55 61 45
Mobil: 50 55 21 31

Mail: info@doxx.dk

 
Pensionsbetingelser

Vaccination
Din hund skal være minimum 6 måneder. Vi forventer, at den er vaccineret. Medbring gyldigt vaccinationsbevis, hvis det står på bekræftelsen for booking.

"Paraplyvaccinationen" beskytter mod hundesyge, parvovirus og hepatitis i 3 år, men kun mod Parainfluenza og leptospirose i l år.

Søg på vaccine på http://www.netdyredoktor.dk/ for yderligere info.

Sygdom, lopper og andet
Hunden skal naturligvis være behandlet og fri for lopper og være rask og sygdomsfri.

Der er altid risiko for kennelhoste, når flere hunde er sammen. Det kan ske ved et møde på gåturen, til træning eller i en hundepension. Kennelhoste er en meget smitsom og generende infektion, som smitter via hundens luftveje (altså ikke via mad/vandskål, hundebokse el.lign.) Kennelhoste kan i svære tilfælde udvikle sig til lungebetændelse.

I januar 2008 blev der i Danmark introduceret en ny vaccine. En næsespray som lokalt i luftvejene stimulerer dannelsen af antistoffer og dermed minimerer risikoen for smitte. Læs mere om kennelhoste på nettet, bl.a. på følgende hjemmesider: http://www.centerdyreklinik.dk/ og http://www.netdyredoktor.dk/

Jeg oplever oftest kennelhoste i efterårsperioden, men det kan naturligvis også komme på andre tidspunkter. Om du ønsker at vaccinere eller ej er op til dig. Hvis hundens immunforsvar er godt, er der naturligvis mindre risiko for smitte, end hvis den er gammel eller svækket. Ved kennelhoste vil dyrlæge blive kontaktet.

Ansvarsforsikring/sygeforsikring
Hunden skal være ansvarsforsikret og dækket af din egen forsikring under opholdet. Jeg skal derfor se forsikringsbevis, når du aflevere hunden i pension, så jeg kan registrere betalingsdato og dermed ved, at forsikringen er aktiv. Det fremgår af din bekræftelse for bookingen, når det er tid til at nedbringe papirerne.

Du skal være opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber dækker din hund via ansvarsforsikringen, når den passes af andre end dig selv, nogle selskaber dækker kun hvis der er tegnet en udviddet ansvarsforsikring. Men har du en sygeforsikring på hunden, så er den som regel dækket uanset, hvem der passer den.

Mærkning
Hunden skal være enten chippet eller øretatoveret, og naturligvis registreret i Dansk hunderegister. Halsbånd (som ikke må kunne glide af under "leg" ved skovsocialisering) med hundens navn er et krav under opholdet. Har hunden ikke korrekt navneskilt på, giver vi din hund et skilt på, som du skal betale for ved afhentning af hunden.

Egne sager
Vi anbefaler, at din hund har sin egen kurv, tæppe og legesager med. På den måde dufter pensionen lidt af "hjemme", hvilket er med til at minimere stress. At medbringe egne ting er dog på eget ansvar, da vi via erfaring ved af stress/fustration kan give udslag i ødelagte ting. Lige meget hvor ødelagte og beskidte tingene er, returneres de ved afhentningen af hunden, da vi har begrænset affaldsplads. 
Vi stiller gerne ovenstående til rådighed. I tilfælde af, at hunden ødelægger tingene, skal du erstatte dem.

Medicin
Vi giver gerne medicin - det skal du ikke betale ekstra for. MEN vi har behov for, at du udfylder hundens data med, hvilken type medicin hunden har med og hvorfor, samt hvor meget den skal have dagligt, fordelt på morgen og aften. Desuden vil vi gerne vide, hvor meget medicin/piller du giver hunden med fra start. Hundens medicin afleveres på kontoret i en pose, med hundens navn på, når du kommer.

Skal hunden have medicin, så har vi succes med brug af de små 1x1cm. "Den leende ko" oste. De er hygiejniske og kan holde sig i pensionen. Selv om I normalt kan give medicin direkte i munden, er det ikke ensbetydende med, at vi kan. Ostenekan f.eks. købes i Føtex, Kvickly, Bilka

Dyrlæge
Hvis der bliver brug for en dyrlæge, ringer vi efter pensionens egen dyrlæge - med mindre vi har aftalt andet med dig. Du skal selv betale dyrlægeregningen. Hvis dyrlægen ikke kører ud til pensionen, vil der oveni dyrlægeregningen komme en regning på transport af hunden.

Er hunden ikke dækket af en sygeforsikring, eller dækker sygeforsikringen ikke det, hunden fejler, og dyrlægebehandlingen bliver mere end kr. 3000,-, forsøger vi at kontakte jer eller kontaktpersonen, inden behandling fortsætter. Kan vi ikke få kontakt til nogen af jer, bedes ejer oplyse det accepterede udgiftsniveau til dyrlægebehandlingen.

Valg af dobbeltboks kontra enkeltboks
Vores bokse har en størrelse, der gør, at kommer man med to hunde på størrelse med en cocker spaniel eller mindre, så er det ok, at de to går sammen i en enkeltboks.
Er de to hunde større end en cocker spaniel (samlet vægt på 41 kilo og derover), så er der ifølge loven krav om mere plads, og I skal derfor booke en dobbeltboks. Dette er de retningslinjer, jeg har fået fra fødevarerstyrelsen.

Når du booker pensionsophold, skal du derfor krydse af i kategorien "alle i samme boks", samt vælge dobbeltboks. Vores dobbeltbokse kan under opholdet deles i to enkeltbokse, hvis der er behov for det f.eks. ved spisning, løbetid eller andet.

Dobbeltboks kan naturligvis også bookes, selv om man kun har én hund, men synes, at den skal have mere plads. 
 
Priser
Prisen dækker hundens basale behov, dvs. kornfrit kvalitetsfoder Acana Wild Prairie  www.acanadanmark.dk, godbidder fra Oliver´s Petfood www.olivers.dk, vand, lufteture og selvfølgelig tid til nussen.

Skal hunden fodres med  BARF, så er det ud fra vores sortiment fra Rigtig Hundemad www.rigtighundemad.dk. Doxx sortiment kan ses på hjemmesiden www.doxx.dk
Produkterne bestilles før pensionsopholdet og betales særskilt. Pga. fryserplads er der ikke mulighed for at medbringe eget BARF.

Dagsprisen er også for en afleverings- samt afhentningsdag. Der betales altid for den reserverede periode, også selvom hunden afhentes før. Vær opmærksom på særpriser mht. jul/nytår.

Vi tager imod Dankort og Mobilepay

Overføres pengene via bank, skal kvittering derfor medbringes når hunden hentes.

Afbestilling eller ændring
Afbestilling eller ændringer f.eks. forlængelse/forkortelse af hundens ophold skal ske skriftligt og senest 1 uge før planlagt ankomst. I højsæson (børnenes ferieperioder/helligdage), skal det dog ske senest 4 uger før OPSTART af højsæson.

Afbestilling eller ændring til sommerhøjsæson, er dog senest d. 1. maj. Det er uanset, om du f.eks. har booket i starten af børnenes sommerferie, eller i slutningen af børnenes sommerferie. Fristen 1. maj er til fuld sletning af bookingen eller ændring af få dage (max 2 dage ialt), til den ene eller den anden side. Skal der slettes hele uger skal det ske inden d. 1. januar.

Overholdes reglerne omhandlende afbestilling eller ændring ikke, skal der betales for hele det reserverede ophold

Fristen 1. januar med sletning af hele uger, er jeg desværre nødsaget til, da jeg oftere og oftere oplever at nogle kunder "overbooker" for at sikre sig plads. Når kundens ferien er planlagt får jeg ændring til en booking ind sådan, at den oprindelig booking reduceres fra f.eks. 3 uger til 1. Det er dejligt at jeg er så privilegeret at mine kunder VIL have plads her, men det giver mig desværre problemer i form af, at andre kunder kommer til et system der er fuldt booket og dermed skal ud af finde alternativ. Derudover er der risiko for, at jeg i en sommer højsæson hvor størstedelen af omsætningen skal ind, får huller der ikke bliver booket ud. 

Datoer for "sidste frist" mht. afmelding/ændring til højsæson, står på forsiden af hjemmesiden under "Information"

Bekræftelse på afbestilling eller ændring fremsendes til jer pr. mail indenfor 2-3 hverdage. Vær opmærksom på, at I modtager denne bekræftelse og tjek den venligst grundigt. Det er jeres garanti for at sikre, at jeres ændring af opholdet er gået igennem, og I ikke pludselig står med en forkert booking eller skal betale penge for et ophold, som I ikke gør brug af.

Hvis afbestilling/ændringer ikke kan ske rettidigt, skal du alligevel hurtigst mulig kontakte mig skriftlig og jeg vil efter aftale forsøge at komme af med det afmeldte til anden side. Betalingen for det arbejde, der igangsættes, er kr. 390,00 (svarende to dages ophold), dertil vil der blive faktureret evt. overskudsdatoer, som jeg ikke er kommet af med til anden side. 

Arbejdet med at få pladsen booket ud til anden side igangsættes først, når jeg via link: new.shop.doxx.dk/diverse/114-for-sent-afmeldelse-af-hundepension.html har en bestilling derpå. Konkret bestiller I varen "for sent afmeldelse af hundepension og indtaster det antal dage, som I ønsker, at jeg skal søge at få genbooket + to dage, som går til betaling af arbejdet. Når den oprindelig afhentningsdato er passeret, bliver "antal dage" rettet til, sådan at I kun betaler for arbejdet samt "overskudsdage"

Foder:
Der serveres kvalitetsfoder fra Orijen acanadanmark.dk samt godbidder fra Oliver´s Petfood www.olivers.dk eller BARF fra Rigtig Hundemad www.rigtighundemad.dk.
Det er helt ok at medbringe eget tørkostfoder, dog er der ingen reduktion i prisen. Hvis din hund skal spise sit eget foder, skal du veje det op sådan at vi får én pose pr. dag. Vi fordelser så posen hen over dagen.

 
DOXX Hundecenter . Uhre Skovvej 6 . DK-6064 Jordrup . Tlf. 75 55 61 45 . Mobil 50 55 21 31 . info@doxx.dk . Copyright 2009