FORSIDE

v/adfærdsspecialist
& træningsinstruktør
Annette Høyer Bendtsen

Træffes på hverdage
mellem kl. 8.00-16.00

 
Omplacering

Alt for mange hunde aflives i dag med baggrund i adfærdsproblemer, skilsmisse, flytning samt andre grunde. Ofte får vi spørgsmålet, om ikke hunden har bedre af en aflivning end et nyt hjem, og svaret dertil er et stort og rungende NEJ – livet er helt klart at foretrække, kontra ikke at være til mere.

Jeg har rigtig mange positive eksempler på omplaceringer og i skrivende stund faktisk ingen negative. Dog kan der være omplaceringer, hvor der er behov for en hjælpende hånd i form af en adfærdskonsultation, træningshold el.lign. og jeg står naturligvis til rådighed dermed.

Under menupunktet "opslagstavle" har du muligheden for både at se hunde, som vi søger nyt hjem til, og du kan "indrykke" informationer om en hund, du ønsker omplaceret.

Dit "opslag" vil foruden at kunne ses på denne side, blive sendt ud til andre hundeelskere via mail, og via den vej vil kontaktfladen i løbet af inden tid være stor.

Dit "opslag" vil efter en måned blive slettet automatisk, og er hunden inden da ikke afsat, er du velkommen til endnu engang at registrere hunden på siden.

 
DOXX Hundecenter . Uhre Skovvej 6 . DK-6064 Jordrup . Tlf. 75 55 61 45 . Mobil 50 55 21 31 . info@doxx.dk . Copyright 2009