FORSIDE

v/adfærdsspecialist
& træningsinstruktør
Annette Høyer Bendtsen

Træffes på hverdage
mellem kl. 8.00-16.00

 
Hundeskov

Sommeren 2011 blev Doxx hundeskov en realitet.

2 Ha skov er indhegnet, så gåturen kan kombineres med en tur i skoven, hvor hunden må være løs.  

Med en indhegnet hundeskov sikres det, at skovens dyr holdes ude, og de løse hunde holdes inden. Stier er løslig etableret, og vi håber, at en god brug af skoven vil skabe yderligere stier og holde krat nede. 

Der vil på sigt blive placeret bænk og bord i en lysning, så kaffe/frokost kan nydes i forbindelse med en gåtur med hunden. Målet er også at få etableret en skov-natur-agilitybane. Så kan hunden, foruden den fysiske stimulering, også stimuleres mentalt. Skulle nogen have tid i overskud til sådan et arbejde, er man velkommen til at kontakte mig.

Der er etableret et par parkeringspladser i forbindelse med hundeskoven. Er der optaget, kan man køre ned til pensionen så og parkere der. 

Parkere I ved Doxx Hundecenter og bliver der luftet pensionshunde, så gå i raske skridt forbi arealet hvor pensionshundene bliver luftet, samt hold jeres hund på afstand af hegnet. Hundene kan reagere uønsket og der kan være risiko for bid, også selv om der er hegn imellem. 

Doxx hundeskov er et gratis tilbud til hundeejere hvad enten de er tilknyttet Doxx Hundecenter eller ej.

De samme regler som gælder i hundeskove ejet af staten, vil også gøre sig gældende her. Det er på eget ansvar at benytte Doxx hundeskov.

OBS - kørselsvejledning:

Doxx Hundeskov ligger til venstre når I kører til Uhre Skovvej 6
 
Uhre Skovvej kan man komme på via Kirsbølvej samt Skovvejen. Lige meget hvad GPS eller Krak kort siger, er det vigtigt, at du kører ind på Uhre skovvej via Kirsbølvej, der vil skilte guide resten af vejen.

Bemærk: Hundeskoven ligger tæt på pensionen. Vi synes selv, vi har en hundepension, hvor der er rigtig meget ro på. Men i forbindelse med vores 3 lufteture (morgen, eftermiddag og aften) kan der være hundeglam, som også kan høres i hundeskoven. 

Det tager os 10-15 minutter at få alle hunde ud i udeboksene, hvor de står og venter på at komme ud i lufteskoven eller på græsarealet. Og samme tidsrum når de bagefter skal ind igen. I den periode fører "forventningens glæde" til, at hundene giver lyd fra sig. Så alt efter hvilket tidspunkt på dagen, du benytter vores hundeskov, så kan der være mere eller mindre hundegøen nede fra pensionen. 
 

 
DOXX Hundecenter . Uhre Skovvej 6 . DK-6064 Jordrup . Tlf. 75 55 61 45 . Mobil 50 55 21 31 . info@doxx.dk . Copyright 2009