FORSIDE

v/adfærdsspecialist
& træningsinstruktør
Annette Høyer Bendtsen

Træffes på hverdage
mellem kl. 8.00-16.00

 
Miljøprofil
Doxx Hundecenter har meget stor fokus på miljøet og på vores fælles ansvar for at passe på naturen. Vi har derfor i forbindelse med byggeriet indtænkt miljørigtige løsninger, samtidig med at vi løbende forbedrer vores arbejdsprocesser til mere miljørigtige.
Vores fokus på miljøet kan ses ved, at vi indtil nu blandt andet gør/har gjort følgende:

Jordvarme – der er etableret jordvarme, hvor der i den forbindelse er nedgravet 1000 meter jordvarmeslanger på trænings/luftearealet. Jordvarmen forsyner hele hundecenteret inklusiv træningsbassin i form af gulvvarme, som er opdelt i zoner, så vi blandt andet kan styre, hvor varmt der skal være i de enkelte hundebokse i pensionsdelen.

Solvarme – der er etableret 16 m2 solvarme til at supplere jordvarmen med opvarmning af blandt andet det 25.000 liter store træningsbassin.

Vaskevand – der benyttes kun dræn- og overfladevand til vask af hundecenteret. Dette sparer mange tusinde liter godt drikkevand årligt.

Strøm – vi har besluttet kun at benytte CO2-neutralt strøm. Vi køber vores strøm igennem et selskab, der destruerer CO2 kvoter der modsvarer den strøm vi forbruger til driften af hundecenteret. Dette betyder, at kulkraftværker og store virksomheder ikke kan købe CO2 kvoterne, som igen i sidste ende betyder, at man tvinges til at producere mere vedvarende energi.

Vaskemidler – der benyttes kun svanemærkede vaskemidler til rengøring af kontor- og toilet arealer og kun brun sæbe i så begrænsede mængder som muligt ved vask af hundeboksene i pensionsdelen.

Økologi – der kan ved forlangende købes økologisk hundemad både ved pensionsophold, men også i almindeligt udsalg.

Dette er vores overordnede miljøtiltag, og vi forsøger dagligt at gå skridtet videre.

 
DOXX Hundecenter . Uhre Skovvej 6 . DK-6064 Jordrup . Tlf. 75 55 61 45 . Mobil 50 55 21 31 . info@doxx.dk . Copyright 2009