FORSIDE

v/adfærdsspecialist
& træningsinstruktør
Annette Høyer Bendtsen

Træffes på hverdage
mellem kl. 8.00-16.00

 
Træning - socialisering/fri leg

Der er socialisering alle mandage, med undtagelse af helligdage og børnenes ferieperioder. 

Dvs ingen socialisering:

  • vinterferien
  • Påskeferien
  • Pinseferien
  • Børnenes sommerferie
  • efterårsferien
  • Juleferien, med undtagelse af nytårsaftensdag

Foruden ovenstående kan der være enkelte aflyste datoer, som der bliver informeret om, på forsiden af hjemmesiden  under information.

I langt de fleste hundefamilier er der oftest kun en enkelt hund. Hvor meget vi end ønsker det og forsøger, vil vi desværre nok aldrig få 100% indblik i hundenes måde at kommunikere på.

Alle hunde fødes med hundesprog, dog har de enkelte racer hver deres dialekt. Det er vigtigt, at hundene bibeholder og bruger deres sprog fuldt ud. Og det er også meget vigtigt, at hundene lærer andre racers dialekt. Det udvider deres horisont, og gør dem mere tolerante overfor andre hunde. Det kan vi mennesker ikke gøre - det er hundene de bedste og eneste til at løse den opgave. 

Socialisering er 30 min. "fri leg" hundene imellem som "styres" af instruktøren, sådan at alle hundene går derfra med en positiv oplevelse.

Alle hunde fra tidligere og nuværende hold er velkomne, dog skal man have gennemgået min. et træningshold indenfor de 3 måneder og/eller have deltaget til socialisering jævnligt indenfor de sidste 3 måneder. Socialisering er ikke for tæver i løbetid.

Mandag kl. 18.45 - små racer og hvalpe indtil ca. 7 måneder.
Mandag kl. 19.30 - store racer

Tilmelding ikke nødvendig,

Husk drikkevand og skål til hunden.

 
DOXX Hundecenter . Uhre Skovvej 6 . DK-6064 Jordrup . Tlf. 75 55 61 45 . Mobil 50 55 21 31 . info@doxx.dk . Copyright 2009